BLUE-WHY | ELLEN HAVENAAR

Het nieuwe thema dat we met enige regelmaat terug willen laten komen in onze communicatie, namelijk ‘een collega aan het woord’. En vandaag is het Ellen.

Hallo allemaal!

Ik ben Ellen Havenaar, 25 jaar en inmiddels alweer 1 jaar werkzaam bij Blue-Y. Toen ik startte bij Blue-Y had ik nog geen achtergrond in de zorg of ICT. Altijd al wel affiniteit gehad met de zorg en het verbeteren ervan. Ik had reeds ervaring opgedaan met het projectmatig werken en de afwisseling die dat met zich meebrengt, als afgestudeerd muziektheatermaker. Dit samen met de cursussen die mij werden aangeboden via Blue-Y, hebben bijgedragen aan fijne start van mijn werkzaamheden. 

Blue-Y heeft mij de mogelijkheid gegeven om verschillende kanten van mezelf en het werkveld te ontdekken. Elk project is weer anders en daarom was het voor mij erg prettig om de kans te krijgen alles tot mij te nemen maar ook om meteen in het diepe te springen. Blue-Y is een heel veelzijdig en vernieuwend bedrijf met collega’s uit verschillende werkvelden en disciplines die elkaar goed aanvullen. Elke dag ziet er weer anders uit. Meestal lopen er meerdere projecten tegelijk, dan ben ik twee dagen met het ene project bezig en de resterende drie dagen met een ander project. 

Momenteel heb ik vaak de ondersteunende rol. Ik support daar waar het nodig is. Een soort kameleon. De ene keer vervul ik de rol als floorsupport en help ik op de afdelingen. Een andere keer geef ik trainingen over verschillende applicaties en zit ik weer achter mijn laptop om plannen te schrijven. Heel veel afwisseling dus! Dat vind ik ook zo leuk en bijzonder aan mijn werk. Geen dag is hetzelfde en daarbij leer ik elke dag weer wat bij. Hoe mooi is dat!

Een frisse blik staat bij mij voor vernieuwing brengen. Op een andere manier naar de dingen kijken die altijd al zo gedaan worden, of dat nou in een situatie, een bedrijf, bij een persoon of bij jezelf is. Nieuwsgierig zijn en de vragen stellen die een verandering teweegbrengt. Een frisse blik betekent juist dat je nog niet alles hoeft te weten en misschien daarom met de juiste inzichten, nieuwe ideeën of andere situaties kunt komen. Ik denk dat dit heel belangrijk is en blijft voor ICT in de zorg, vernieuwing en verandering met een open frisse blik!

Ellen Havenaar | Consultant


BLUE-Y | EEN FRISSE KIJK OP ZORG
085 – 130 06 50 | info@blue-y.com

Vorige
Volgende
Terug

Adviseur nodig?

Laat uw zorgen, onze zorgen worden.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Mail ons