Firefly Klinisch Diagnostisch Laboratorium 68098

Diensten

Laboratoria

Met een schat aan ervaring in klinische chemie, hematologie, microbiologie, immunologie en pathologie, bieden wij een breed scala aan diensten om uw laboratoriumprocessen te optimaliseren en te stroomlijnen.

Op elk moment in het proces staan wij u bij:

  1. Van selectiebegeleiding tot en met implementatie
  2. Analyse en optimalisatie van de productiviteit
  3. Functioneel beheer van de applicatie

WIJ BEGELEIDEN U VAN SELECTIE TOT EN MET IMPLEMENTATIE

Blue-Y Lab

Bent u van plan om uw Laboratorium Informatie Management Systeem (LIMS) te vervangen of te herimplementeren? Dan zijn wij de kennispartner waarop u kunt leunen. Wij begeleiden u bij het kiezen van het meest geschikte Laboratorium Informatie Management Systeem (LIMS), afgestemd op uw specifieke behoeften. Vervolgens gaan we aan de slag met de voorbereiding op de implementatie. Bij Blue-Y hebben we uitgebreide ervaring met verschillende LIMS-systemen, waaronder GLIMS, Labtrain, Davinci, LMS5, Labosys/Micros en UDPS/Mercurius. Vijf samenwerkende laboratoria in één GLIMS-omgeving geïntegreerd met 2 EPD’s? Dat is slechts een voorbeeld van onze ervaring. Voor onderstaande klanten hebben wij reeds diverse mooie projecten mogen uitvoeren.

Verbeter uw efficiëntie

Onze deskundige projectmanagers voeren de uitgestippelde programma’s en projecten uit, van planning tot oplevering. Waarbij we effectief beheer van uw projectportfolio toepassen om uw strategische doelen te bereiken en de algehele efficiëntie te verbeteren.

U kunt rekenen op ondersteuning bij implementatie, integratie en datamigratie, waarbij we uw bestaande systemen optimaliseren voor maximale prestaties. Gedurende de implementatie, integratie en datamigratie is het belangrijk om te testen om ervoor te zorgen dat uw systemen voldoen aan de gestelde eisen en normen. Daarom coördineren en managen wij het testen als dit binnen uw eigen organisatie niet lukt.

Vertrouw dankzij Blue-Y op:

Van blauwdruk tot analyse en optimalisatie

Vanuit welke strategische kaders is uw LIMS ingericht? In welke processen heeft zich dat vertaald? Dat leggen we samen met u vast na een grondige analyse. Onze experts analyseren uw laboratoriumprocessen en optimaliseren ze om de productiviteit te verhogen en kosten te verlagen. Wij verzorgen daarbij de naadloze overgangen bij veranderingen, met minimale verstoring van uw dagelijkse activiteiten.

Vertrouwd beheer

Mooi dat alles draait, maar het moet ook in de toekomst soepel blijven draaien. Daar helpen wij u bij. Wij beheren uw LIMS applicatie, onderhouden de software en passen de database aan op nieuwe omstandigheden. Daarnaast testen we nieuwe versies, behandelen we wijzigingen en staan we u met raad en daad bij in de mogelijkheden die uw LIMS biedt. Of het nu gaat om tijdelijke aanvulling op uw projectteam of om regulier beheer, wij zorgen dat de applicatie aansluit bij de ICT-omgeving, gebruikerswensen en actuele werkprocessen. Daar staat Blue-Y voor.

Advies op maat voor u

Blue-Y is dé implementatiepartner van moderne oplossingen die een significante impact hebben op de kwaliteit van de gezondheidszorg in Nederland. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 085 – 130 06 50 of info@blue-y.com voor advies op maat.

Onze mensen bij Laboratoria

Adviseur nodig?

Laat uw zorgen, onze zorgen worden.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact opnemen Doe de Blue-Y Scan