BlueY_

Diensten

Laboratoria

Sinds de oprichting van Blue-Y ondersteunen we Klinisch Diagnostische Laboratoria bij selectie en implementatie van Laboratorium Informatie Systemen.

De verscheidenheid aan projecten en LIMS-systemen heeft gezorgd dat er een gedreven team is ontstaan.

HULP NODIG IN UW LABORATORIUM

Blue-Y Lab

De verscheidenheid aan projecten en LIMS-systemen heeft ervoor gezorgd dat er een gedreven team is ontstaan. Ons team is een mix van Medisch Analisten en IT-professionals, die hun kennis en kunde inzetten om processen te analyseren en te borgen, die ervaring hebben met verschillende LIMS-systemen en een trackrecord in programmamanagement, projectmanagement, -leiding en -ondersteuning, interim-management en (functioneel) beheer. Door onze kennis van de inhoud en het op de voet volgen van de markt van zowel klinische chemie, medische microbiologie en pathologie, zijn wij in elk (voorgenomen) project of optimalisatie van toegevoegde waarde. Voor onderstaande klanten hebben wij reeds diverse mooie projecten mogen uitvoeren.

 

Bent u geïnteresseerd of kunnen we u op een andere manier ondersteunen, ons team van Blue-Y Laboratoria staat voor uw klaar!

Onze mensen bij Laboratoria

Adviseur nodig?

Laat uw zorgen, onze zorgen worden.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact opnemen Doe de Blue-Y Scan