BlueY_

Diensten

Nedap ONS

Wij beschikken over aanzienlijke expertise met betrekking tot Nedap ONS, opgebouwd door rollen in de projectorganisatie van de klant. Onze projectleiders en consultants hebben kennis en ervaring in de zorg, maar ook als leverancier.

Deze driehoek zorg, leverancier en implementatie/projectkennis, is precies waar efficiëntie voor de klant te halen is. Adviseren, leiden en begeleiden. Nauw werken we samen met businesspartners van Nedap, namens de klant. Zo kennen we het product, productmodules en toepassingen.

Contact opnemen

Onze rol omvat het helpen van organisaties bij het begrijpen van hun keuzes en het presenteren van alle beschikbare opties om weloverwogen beslissingen te nemen. We plaatsen het product in perspectief, de organisatie processen om vandaaruit impact te bepalen. We zijn betrokken als adviseurs, projectleiders, deelnemers aan werkgroepen en trainers. Daarnaast kunnen we administratieve taken vertegenwoordigen en optimaliseren, inclusief implementaties zoals dossierbeheer, roostering en administratie.

We bieden ook gebruikerstrainingen, floorwalking om uw implementatie een solide basis te geven, health checks om ervoor te zorgen dat u het maximale uit de suite haalt en ondersteuning op diverse gebieden, waaronder eerstelijnssupport, administratieve ondersteuning en projectmanagement. Bovendien kunnen we u helpen bij het werken met specifieke apps, zoals Plannen en Roosteren, Medicatie, Wondzorg, Dossier en Vandaag. We denken met u mee en presenteren oplossingen die aansluiten bij de behoeften van uw organisatie.

Ons® Suite

“De zorgmarkt vraagt om slimme manieren die ondersteunen in het werkproces. Niet alleen om aan de zorgvraag te kunnen blijven voldoen, maar vooral om als professional binnen de zorg, blijvend voldoening en plezier te halen uit het werk. Met de Ons® Suite ondersteunt Nedap de logistieke, financiële en zorginhoudelijke processen van zorgorganisaties, zodat zorgprofessionals kunnen doen wat ze het liefst doen: goed zorgen voor de mensen die hen nodig hebben.” – Nedap

Heeft u een Nedap vraagstuk? Spar eens met ons om het verschil van waarde toevoegen te ervaren. Wanneer kunt u aan ONS denken?

Onze cases bij Nedap ONS

Onze mensen bij Nedap ONS

Adviseur nodig?

Laat uw zorgen, onze zorgen worden.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact opnemen Doe de Blue-Y Scan