Ons partnership met NCT Groep!

Ondanks dat wij onafhankelijk zijn investeren wij in samenwerkingen met partners om optimale diensten voor onze klanten te leveren. Op de volgende kennisgebieden werken wij samen met partners: IT-infrastructuur, business intelligence en data security.

Zo ook met de NCT Groep. NCT bindt zich ook niet aan één product, één merk of één dienst. Als onafhankelijke partij met een breed assortiment aan zorgoplossingen voorzien zij u van advies, systeemarchitectuur, implementatie en onderhoud. Technische oplossingen implementeren in een omgeving waarin de behoeften van mensen centraal staat vraagt om extra aandacht. Alleen door mensen, processen en technologie te verbinden op een manier die past bij een zorginstelling kan (nieuwe) zorgtechnologie een waardevolle bijdrage leveren. 

De consultants van Blue-Y zijn specialist in procesoptimalisatie en projectmanagement. Vanuit de achtergrond als zorgprofessional weten ze de juiste mensen bij elkaar te brengen om te komen tot een optimale integratie van (zorg)technologie. NCT ondersteunt zorginstellingen door het combineren van hun technische expertise met de procesmatige kennis en ervaring van Blue-Y. Maar de belangrijkste expertise komt vanuit de cliënten en de medewerkers van de zorginstelling. Elke cliënt, medewerker en zorginstelling is immers uniek. Dankzij de ruime ervaring in de zorgsector weet Blue-Y als geen ander hoe je deze verbinding legt om beoogde doelen te bereiken.

Samen delen wij dezelfde passie voor de zorg en bundelen we onze krachten om ervoor te zorgen dat technologie zorginstellingen vooruithelpt. De samenwerking met NCT Groep is voor ons een mooie aanvulling op ons portfolio. Elk vanuit hun eigen kracht, met één gezamenlijke passie, leveren wij een zorgoplossing op maat. 

Bent u benieuwd hoe wij samen technologie effectief inzetten? Neem contact op voor meer informatie. 


Volgende
Terug

Adviseur nodig?

Laat uw zorgen, onze zorgen worden.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Mail ons