BlueY_

Wij adviseren zorgorganisaties

Onze diensten

Vanuit onze achtergrond als zorgprofessional begeleiden wij organisaties om zorginformatie eenduidig en efficiënt vast te kunnen leggen. Wij verbinden mensen, processen en technologie voor een duurzame bijdrage aan kwaliteit van zorg. Dit vanuit de volgende disciplines:

  • Organisatie
  • Informatie
  • Transformatie
  • Zorgadministratie
  • Salarisadministratie
  • Business proces outsourcing

Organisatie

De basis op orde hebben qua strategie en ICT is essentieel, waarbij het doorvertalen naar tactisch en operationeel niveau de sleutel tot succes is.

Informatie

Blue-Y adviseert over optimalisatie en herstructurering van de informatie huishouding waarbij behoefte aan broninformatie leidend is.

Transformatie

Wij helpen zorgorganisaties bij het realiseren van strategische keuzes, om vanuit een bedrijfsmatige benadering ‘Fit for the Future’ te zijn.

Zorgadministratie

Blue-Y is ook specialist op het gebied van zorgadministratie. Van procesoptimalisatie (AO/IC), het leveren van (tijdelijke) extra capaciteit tot de volledige outsourcing. Blue-Y kan het allemaal.

Salarisadministratie

Wat veel zorgorganisaties niet weten is dat er besparingspotentieel zit op de salarisstroken van zijn of haar medewerkers. Een praktische oplossing kan hiervoor geboden worden.

Business proces outsourcing

Een verbetering van uw liquiditeitspositie door het toevertrouwen van uw berichten-, notitieverkeer en zorgdeclaratie. Als zorgaanbieder ontleedt u primair uw bestaansrecht aan het verlenen van goede zorg.

Adviseur nodig?

Laat uw zorgen, onze zorgen worden.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact opnemen Doe de Blue-Y Scan