BlueY_

Diensten

Procesoptimalisatie

U wilt graag dat alles op rolletjes loopt binnen uw organisatie, zodat uw medewerkers efficiënter werken en de zorgkwaliteit stijgt. Dat is een mooie en begrijpelijke wens, maar waar begint u met procesoptimalisatie? Blue-Y helpt u hier graag bij.

In bepaalde domeinen zien we door verSAASing dat de implementatie van een digitaal dossier niet meer op zichzelf staat, maar dat de werkplek van de medewerker hier inherent aan is en zorgdomotica dient te integreren in een geheel. Dit vraagt visie van de organisatie. Het gescheiden houden van doelstellingen vormt onnodige extra projecten en herimplementaties. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn.

Begeleiding door experts

Ons gespecialiseerde team van consultants combineert diepgaande kennis van de zorgindustrie met expertise op het gebied van informatietechnologie. Wij zijn er om uw organisatie te begeleiden bij het analyseren, verbeteren en implementeren van gestroomlijnde processen die de efficiëntie verhogen en de kwaliteit van zorg verbeteren.

Datagedreven aanpak

Bij Blue-Y geloven we in een datagedreven aanpak om de complexiteit van de zorg te verminderen. Of het nu gaat om het identificeren van bottlenecks, registratie aan de bron, of het implementeren van technologieën voor een beter inzicht in uw operationele processen, wij zijn hier om uw organisatie te ondersteunen. Laten we samen eens in gesprek gaan om te brainstormen over mogelijk procesoptimalisatie in uw specifieke situatie.

We beginnen altijd met een analyse van het primaire en secundaire proces. Pas hierna leggen we de link naar de techniek. Want uiteindelijk draait het allemaal om uw core business. Die processen willen we graag optimaliseren. Samen met u en uw medewerkers. Draagkracht binnen de organisatie is namelijk een must.

Voorbeelden van opdrachten die wij gedaan hebben:

Onze cases bij Procesoptimalisatie

Onze mensen bij Procesoptimalisatie

Adviseur nodig?

Laat uw zorgen, onze zorgen worden.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact opnemen Doe de Blue-Y Scan