BlueY_

Diensten

Transformatie

Wij helpen zorgorganisaties bij het realiseren van strategische keuzes, om vanuit een bedrijfsmatige benadering ‘Fit for the Future’ te zijn

Er gebeurt veel in het zorglandschap. Grenzen vervagen steeds meer. Ziekenhuizen richten zich in bepaalde gebieden op revalidatiezorg of eerstelijns zorg. Behandelt men gedragsproblematiek bij ouderen vanuit de GGZ of is de ouderenzorg juist gespecialiseerd. Dient een PGO of klantportaal te starten vanuit een consultatiebureau of vanuit een tweedelijnszorg. Daarnaast zien we regionale samenwerkingen ontstaan en staat de echte ambulante zorg, waar de dokter nog naar de patiënt toegaat, in de kinderschoenen. Al dit soort bewegingen vraagt een kijk op hoe bedien ik de cliënt/patiënt en hoe faciliteer ik de medewerker.

In bepaalde domeinen zien we door verSAASing en Cloudvorming dat de implementatie van een digitaal dossier niet meer op zichzelf staat, maar dat de werkplek van de medewerker hier inherent aan is en zorgdomotica dient te integreren in een geheel. Dit vraagt visie van de organisatie. Het gescheiden houden van doelstellingen vormt onnodige extra projecten en herimplementaties. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn.

Onze cases bij Transformatie

Onze mensen bij Transformatie

Adviseur nodig?

Laat uw zorgen, onze zorgen worden.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact opnemen Doe de Blue-Y Scan